De 3 Øer

Det hele startede med Fanø Skibsrom – en moderne udgave af den 300 år gamle skibsromtradition.

Rom har siden 1700-tallet været tilknyttet de store sejlskibe i Caribien og det barske liv, der herskede ombord. Det var en vigtig del af skibenes proviant, så søfolkene kunne udholde de barske vilkår.

For at gøre den indkøbte rom drikkelig tilsatte man lokale krydderier, frugter og melassesirup. Rommen blev opbevaret i træfade ombord, hvilket tilførte yderligere smag.

Med DE 3 ØER har vi været ude i den store verden og finde det bedste fra de forskellige traditioner i Jamaica, Trinidad og Mauritius. Smagen er rund og sød, men med en lille smule bid, som en traditionel rom skal have.

Xxx xxxx xxxx x x xxxx xx x xx xx x x Xxx xxxx xxxx x x xxxx xx x xx xx x x Xxx xxxx xxxx x x xxxx xx x xx xx x x Xxx xxxx xxxx x x xxxx xx x xx xx x x Xxx xxxx xxxx x x xxxx xx x xx xx x x

De 3 Øer

 

Det hele startede med Fanø Skibsrom – en moderne udgave af den 300 år gamle skibsromtradition.

Rom har siden 1700-tallet været tilknyttet de store sejlskibe i Caribien og det barske liv, der herskede ombord. Det var en vigtig del af skibenes proviant, så søfolkene kunne udholde de barske vilkår.

For at gøre den indkøbte rom drikkelig tilsatte man lokale krydderier, frugter og melassesirup. Rommen blev opbevaret i træfade ombord, hvilket tilførte yderligere smag.

Med DE 3 ØER har vi været ude i den store verden og finde det bedste fra de forskellige traditioner i Jamaica, Trinidad og Mauritius. Smagen er rund og sød, men med en lille smule bid, som en traditionel rom skal have.

Xxx xxxx xxxx x x xxxx xx x xx xx x x Xxx xxxx xxxx x x xxxx xx x xx xx x x Xxx xxxx xxxx x x xxxx xx x xx xx x x Xxx xxxx xxxx x x xxxx xx x xx xx x x Xxx xxxx xxxx x x xxxx xx x xx xx x x