Dark & Stormy cocktailkasse fra Spiritium

DKK 399,00

Pakken indeholder ingredienser til 8 cocktails

Dark & Stormy er en populær cocktailklassiker, der i alt sin enkelthed består af mørk rom (”Dark”) og ginger beer (”Stormy”) og evt. en limebåd, men Spiritium har fornyet den helt klassiske version, og fundet de bedste danske produkter til at lave en Dark & Stormy.

Denne version af Dark & Stormy består af Havmanden, økologisk limesaft, økologisk ginger beer fra danske Fuglsang og Angostura Bitter, som samlet giver cocktailen en dyb, krydret og frisk smag. Cocktailen pyntes med en tørret limeskive, fladt på toppen eller ned langs siden af glasset.

De krydrede noter fra Havmanden giver en dyb og ekstraordinær smag. Skibsrommen er destilleret på Jamaica og efterfølgende forædlet på Fanø. Forædlingen består af en to-trins-lagring. Først lagres rommen med naturlige smagsgivere (bl.a. Fanø Lynghonning, havtorn og Madagaskar vanilje). Herefter efterlagres den på portvinsfade.

HAVMANDEN har vundet sølvmedalje i International Wine & Spirit competition 2019.

Spicy on the nose. Dried fruits and caramel apple on the palate. A good balance of spices and sugar leading to a lovely rum base.
(IWSC 2019, sølvmedalje)

Cocktailpakken indeholder ingredienser til 8 stk. cocktails:

Havmanden Mørk Rom fra Fanø Skibsrom

Økologisk Ginger Beer fra Fuglsang

Økologisk Limesaft

Angostura Bitter

Tørrede Limeskiver

kr. 399,00